جستجو

کار افرینی نگرشي كلي بر تكنولوژي توليد آب ميوه

فرمت فایل : ( ورد )( قابلیت ویرایش و چاپ )قسمتی از متن پروژه … نگرشي كلي بر تكنولوژي توليد آب ميوه اطلاعات عموميآب ميوه ها و نوشابه هاي حاصل از آن از نظر اجراء يا عدم اجراي فرآيند شفاف سازي به دو نوع زلال(شفاف شده)، كدر(پالپ دار) و از نظر ميزان ميوه طبيعي محتوي (آب ميوه و يا پالپ)به سه گروه، آب ميوه، نكتار ميوه و شربت ميوه تقسيم مي گردد. ميزان ميوه طبيعي محتوي در گروه آب ميوه هاي 100%، در گروه نكتار بسته به نوع ميوه بين 50-25% و در گروه شربت ميوه بين 30-6% متغير مي باشد.فاكتورهايي كه براي طبقه بندي و تعريف بكارگرفته مي شود، متفاوت بوده و اين تفاوت تا به امروز به وضوح مشخص نشده است. بدين سبب به نوشابه هاي شفاف، آب ميوه و به نوشابه هاي كدر، نكتار گفته مي شود. ولي، هر گروه از نوشابه ها به صورت شفاف و كدر مي تواند وجود داشته باشد.معلوم است كه بعضي ميوه ها(سيب، انگور و آلبالو) ـ بسته به ويژگي طبيعي ميوه عادات مصرفـ به صورت شفاف و بعضي ديگر (هلو، زردآلو و پرتقال) به صورت كدر (كلوئيدي) مورد فرآيند قرار مي گيرند. علي رغم كدر بودن، از آب پرتقال آب ميوه، نكتار و شربت ميوه نيز تهيه مي گ …

دیدگاه ها غیر فعال شده اند

تصوير من

اینجا مکانی است که شما کوتاه درباره خودتان شرح میدهید میتوانید این متن را از تنظیمات پوسته در پیشخوان وردپرس تغییر دهید.

اگر بدون ذکر منبع مطالب را کپي کنيد اتفاقي نميوفتد. ولي نکنيد!

بهینه سازی توسط : بیگ تم