جستجو

پاورپوینت تغذیه دانه های روغنی (خام و حرارت دیده) کانولا و آفتابگردان و اثرات آن ها بر پروفیل اسیدهای چرب شیر و عملکرد  شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین

              نوع فایل power point   قابل ویرایش 104 اسلاید   قسمتی از اسلایدها سطوح استفاده از کانولا و آفتابگردان سطح 7/5 درصد بدون ضرر تا 15 درصد تامین بخشی از نیازهای مواد مغذی تا 30 درصد آفتابگردان بدون مشکل (خراسانی-1991) بهترین راندمان=تامین 16 درصد از انرژی متابولیسمی با دانه های روغنی (NRC) اسیدهای چرب غذا و اسیدهای چرب شیر توجه به پروفیل اسیدهای چرب خوراک تبدیل لینولنیک غذا به لینولییک شیر اسیدهای چرب گیاهی عامل افزایش UFA شیر پاسخ مثبت تغییرات چربی شیر نسبت به چربی جیره افزایش اسید لینولییک و امگا 3 در شیر (کلی-1998، چیلیارد– 2003، چیلیارد– 2004 ، دیمن–2005 ، گلاسر- 2008 ، موآت– 2008) تیمارها و جیره های غذایی دانه کانولا رقم اوکاپی؛ دانه آفتابگردان روغنی رقم بلایزر ارسال دانه ها جهت عمل آوری به کارخانه خوراک دام دانه مطبوع (شهر صنعتی کاوه، شهرستان ساوه) روش حرارت دادن مرطوب (تیمچوک-1998 و رایت-2005) 20 دقیقه در معرض حرارتی با حداقل 90 درجه سانتی گراد تا 130 درجه سانتی گراد با بخار …

دیدگاه ها غیر فعال شده اند

تصوير من

اینجا مکانی است که شما کوتاه درباره خودتان شرح میدهید میتوانید این متن را از تنظیمات پوسته در پیشخوان وردپرس تغییر دهید.

اگر بدون ذکر منبع مطالب را کپي کنيد اتفاقي نميوفتد. ولي نکنيد!

بهینه سازی توسط : بیگ تم