جستجو

دانلود تحقیق مقایسه کارایی چند حلال آلی در استخراج پلی فنولها از عصاره هسته انگور

1- هسته انگور:       1- سلولهای هسته انگور از سه قسمت تشکیل شده است    یک  لایه نازک ونرم خارجی عمدتا حاوی تانن   یک لایه میانی سخت چوب مانند  یک لایه داخلی ،آندوسپرم چرب یا قوت گیاهک قسمت آندوسپرم در معرض عملیات استخراج قرار میگیرد   باگچی و همکاران1 در سال 2002 ابراز داشتند که هسته انگور شامل یک ترکیب پیچیده به طور تقریبی 40% فیبر، 16%روغن، 11%پروتئین و 7%فنولهای پیچیده و تانن ها، بعلاوه شکرها،نمکهای معدنی و غیره. پروآنتوسیانیدین ها یک گروه از پلی فنول فلائونیدها هستند که در هسته انگور وجود دارند که می دانیم فعالیت دارویی و پتانسیل درمانی وسیعی دارند.[ ]  بریلووسانگ2 در سال 2006  ترکیبات پلی فنول چنین معرفی کردند که از خود فعالیت های ضد باکتریایی، ضد ویروسی، آنتی اکسیدان، ضد اشتعال و ضد سرطان نشان داده اند.[ ] فهرست مطالب1- هسته انگور  2- آنتی اکسیدان ،طبقه بندی وخواص آنتی آکسیدانها 3- مروري بر پژوهش هاي پيشين4-انتخاب سیستم حلال5-بازده استخراج6-ارزیابی قدرت احیاءکنندگی آهن7-به دام انداختن رادیک …

دیدگاه ها غیر فعال شده اند

تصوير من

اینجا مکانی است که شما کوتاه درباره خودتان شرح میدهید میتوانید این متن را از تنظیمات پوسته در پیشخوان وردپرس تغییر دهید.

اگر بدون ذکر منبع مطالب را کپي کنيد اتفاقي نميوفتد. ولي نکنيد!

بهینه سازی توسط : بیگ تم